spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Mazăre de Moldova. Primarul din Constanța a fost ”clonat” la Slănic Moldova

- Advertisement -

Autor: Feri Predescu

Primarul din Slănic Moldova, Andrei Şerban, s-a inspirat din acţiunile edilului Constanţei, Radu Mazăre. Ca şi prietenul lui, Şerban are amici „sus puşi”, fumează ţigări de foi, face sport, iubeşte petrecerile şi deţine controlul total al urbei.

Andrei Şerban, primarul din Slănic Moldova, judeţul Bacău, poartă tricouri de marinar, ca şi prietenul lui, Radu Mazăre, primarul Constanţei.

Ca şi Mazăre, Şerban a mărit vizibilitatea urbei pe care o conduce: frumoasa staţiune înconjurată din trei părţi de munţi. Se mândreşte că turiştii şi cei 5.300 de localnici au ce vedea: flori şi verdeaţă, hoteluri cochete, clădiri interbelice recent renovate. Ca şi urbea de pe Litoral, şi cea a lui Şerban, pe care o consideră adevărata „Perlă a Moldovei”, are un Cazinou elegant şi maiestuos. De altfel, primarul moldovean recunoaşte că este un prieten şi admirator al colegului său de partid.

Amintiri din „Paradisul lui Iacubov”

Comparaţia între fan şi idol poate continua. Andrei Şerban are prieteni „sus puşi”, fumează ţigări de foi, face sport, iubeşte petrecerile, se ocupă personal de oaspeţii care vin în staţiune şi deţine controlul total al urbei. À la Mazăre. Lui Andrei Şerban îi pare rău că nu mai ajunge atât de des la prietenul din Constanţa.

Pe vremuri, când împreună cu naşul lui, Corneliu Iacubov, aveau hotelul Scandinavia de 5 stele din Mamaia, era nelipsit. I-a mai rămas un domeniu lângă cetatea Histria, pe malul lacului Sinoe, cunoscut de localnicii din comuna Istria cu numele de „paradisul lui Iacubov”, cu bungalow- uri, heleşteu, heliport, podeţe. „Hotelul Scandinavia s-a executat de când cu Rafo. Histria este şi acum, dar merg foarte rar pe acolo”, comentează nostalgic primarul din Slănic Moldova. Edilul spune că sunt şi diferenţe: „În Slănic Moldova, apa costă doar 1,30 lei/mc, localnicii nu plătesc ridicarea gunoiului, infracţionalitatea e zero, iar manelele sunt interzise”.

Sediul PSD, în Cazinou

………..

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.