spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UPDATE Rugby Club Bârlad a învins cu 52 – 10 R.C.M. Galati

- Advertisement -

VICTORIE Rugby Club Bârlad a reusit sã se impunã sâmbãtã, 11 mai, de la ora 13.00, pe Stadionul Rulmentul, cu scorul de 52 – 10 în fata celor de la R.C.M. Galati, într-un meci contând pentru Divizia Nationalã de Rugby seniori. Meciul nu a fost lipsit de incidente. Spre sfârsitul primei reprize jucãtorii ambelor formatii s-au luat la bãtaie si numai interventia jandarmilor pe teren a pus capãt încãierãrii. Au fost eliminati patru jucãtori, doi de la gazde si doi de la oaspeti. De asemenea, mai multi sportivi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma victoriei obtinute, R.C. Bârlad a urcat pe locul trei în clasament. Vom reveni în editia ziarului nostru de mâine cu mai multe informatii.

R.C. Bârlad întâlneste astãzi lanterna rosie a grupei

Rugby

LA VICTORIE Astãzi, de la ora 13.00, pe stadionul Rulmentul, Rugby Club Bârlad va întâlni echipa R.C.M. Galati într-un meci contând pentru Divizia Nationalã de Rugby seniori. Desi joacã cu ultima clasatã, sportivii bârlãdeni sunt constienti cã doar un rezultat pozitiv îi va mentine în lupta pentru un loc în play-off. În prezent, R.C. Bârlad ocupã pozitia a patra în clasament si se aflã la o distantã de douã puncte fatã de C.S. Stiinta Petrosani, ocupanta locului trei. Cei care iubesc sportul cu balonul oval sunt asteptati în numãr cât mai mare la stadion pentru a-si sustine echipa favoritã.

Dupã o binemeritatã minivacantã, Rugby Club Bârlad va întâlni astãzi de la ora 13.00, pe stadionul Rulmentul, ocupanta ultimului loc în clasamentul Diviziei Nationale de Rugby seniori, echipa R.C.M. Galati. Desi din start echipa gazdã este datã ca favoritã, antrenorul bârlãdenilor este de altã pãrere. “Meciul se anuntã din start a fi unul echilibrat, ambele formatii dorindu-si victoria. Nu trebuie sã ne lãsãm pe o ureche pentru cã cei din Galati sunt ultimii în clasament. În sport totul e posibil. Vom trata meciul cu toatã seriozitatea pentru a obtine punctele necesare ca sã ne mentinem pozitia în play-off. Pe de altã parte, gãlãtenii vin cu gândul la victorie si nu doar din orgoliu. Noi suntem pregãtiti si sperãm sã facem o partidã bunã, plinã de spectacol, asa cum a fost si cu C.S. Stiinta Petrosani”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul Rugby Club Bârlad. Din cinci meciuri jucate, bârlãdenii au reusit sã obtinã doar trei victorii, însã suficient pentru a-si pãstra un loc în play-off. Etapa trecutã R.C. Bârlad a fãcut un meci de zile mari acasã, în compania echipei C.S. Stiinta Petrosani, reusind sã se impunã la final cu scorul de 17 – 10. Clasamentul la zi, înainte de aceastã etapã, aratã astfel: 1 – C.S. Poli Agro Iasi (22 de puncte); 2 – R.C. Stejarul Buzãu (18 puncte); 3 – C.S. Stiinta Petrosani (16 puncte); 4 – Rugby Club Bârlad (14 puncte); 5 – C.S.M. Bucovina Suceava (10 puncte); 6 – C.S.U.A.V. Arad (9 puncte); 7 – C.S. Nãvodari (7 puncte) si pe locul 8 – R.C.M. Galati (0 puncte). Sãptãmâna viitoare R.C. Bârlad va întâlni în deplasare echipa C.S.U.A.V. Arad. Iubitorii sportului cu balonul oval sunt asteptati astãzi, de la ora 13.00, în numãr cât mai mare pe stadionul Rulmentul pentru a-si sustine echipa favoritã. Asa cum ne-am obisnuit de fiecare datã, intrarea este liberã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.