spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Nu e o GLUMĂ! Bendeac s-a hotărât şi se însoară. Vezi cum arată tânăra care îi este şi colegă de scenă!

- Advertisement -

Burlacul Mihai Bendeac a hotărât să îşi pună pirostriile. Actorul a cerut-o în căsătorie pe o colegă de platou şi dat fiind că tânăra a acceptat, Bendeac vrea să vadă cum e să fii căsătorit timp de o săptămână.

Astăzi, Bendeac şi-a anunţat fanii că se va căsători. „Într-o pauză de filmare, acum cateva zile, in joaca, am facut o cerere în căsătorie unei colege de platou. Răspunsul a fost ‘Da’. Lucrurile s-ar fi oprit acolo dacă domnisoara în cauză nu mi-ar fi spus: ‘Oricum, cine te crede pe tine?…’ Apoi, am spus: ‘Nu mă face să-mi pun ambiţia! Ce? Crezi că nu pot?’ Ea: ‘Eh, hai s-o vedem şi p-asta!'”, a scris actorul pe Facebook.

Acesta a adăugat: „Fraţilor, până la urmă ce am de pierdut? Şi-aşa n-o să fiu însurat vreodată. Uite, mă gândesc foarte serios să mă căsătoresc pentru fix o săptămână. Cu contract prenupţial. Să zic şi eu la bătrâneţe că am facut-o şi p-asta. Viaţa e facută din momente de nebunie, nu? Şi, în afară de asta, mi-am dat cuvântul”.

Mihai Bendeac a încheiat: „Da, domnişoara din fotografie este cea îndeajuns de dementă încât să facă asta cu unul ca mine”.

Femeia cu care se va căsători Bendeac este Miruna Mănescu, o tânără care face parte din echipa actorului de la emisiunea „Românii au artişti”. Aceasta are o voce foarte bună şi are numele de scenă Shaka Muv.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.