spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

MECIUL REVENIRII

- Advertisement -

La mâna contracandidatelor

ASTEPTÃRI… FC Vaslui a ajuns la momentul în care nu mai depinde numai de rezultatele proprii, ci si de cele ale adversarelor din lupta pentru un loc în Europa League. Luni seara, de la ora 19.00, Vasluiul primeste vizita Brasovului, într-un meci în care Sânmãrtean si compania au o revansã de luat dupã ce în tur au pierdut cu 2-1.

„Galben-verzii” încearcã sã obtinã o victorie împotriva Brasovului, ceea ce ar putea însemna revenirea la normal a echipei, dupã un început mai slab în acest an. La cinci puncte de Dinamo, ultimul loc care duce în preliminariile Europa League, Vasluiul nu-si mai permite niciun pas gresit dacã vrea ca în toamnã sã evolueze din nou în cupele europene. De partea cealaltã, FC Brasov se aflã pe locul nouã cu 34 de puncte, singurul obiectiv în acest final de campionat fiind acela de a încheia sezonul pe o pozitie cât mai bunã. „Galben-negrii” au o situatie linistitã în clasament, însã vin la Vaslui cu gândul de a profita de situatia mai putin bunã prin care trece trupa lui Balint.

Tendeng a revenit la antrenamente

În aceastã sãptãmânã a revenit la antrenamentele echipei si senegalezul Paul Tendeng, jucãtor venit sub formã de împrumut în aceastã iarnã de la campioana Senegalului, Casa Sport. Din câte se pare, Tendeng a lipsit de la antrenamente deoarece i-au fost descoperite probleme la inimã si imediat a fost oprit de la orice efort. Problemele senegalezului par sã fie rezolvate, acesta revenind de miercuri la antrenamente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.