spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Băiatul Brigittei Sfăt i-a dat ok-ul să se combine cu Ilie Năstase

- Advertisement -

Brigitte Sfăt (36 de ani) şi Ilie Năstase (66 de ani) se iubesc de 3 ani şi, chiar dacă uneori fostul sportiv o tachinează, ei se consideră suflete-pereche. Pentru a fi însă sigură că Ilie nu va călca strâmb, mai ales că are reputaţia unui adevărat crai, ea l-a avertizat din start că-şi doreşte o relaţie bazată pe fidelitate. Brigitte ne-a dezvăluit că, înainte de a se muta cu Nasty, s-a consultat cu fiul ei, Robert, care i-a dat undă verde abia după ce l-a verificat pe curtezan, pe internet.

Mamă a doi copii, Sara (6 ani) şi Robert (12 ani), Brigitte a trecut prin două căsnicii, aşa că nu prea îi mai dă ghes inima să se grăbească la măritiş. Iar înainte de a accepta să devină iubita lui Nasty, care a curtat-o la greu, după ce a ochit-o într-o emisiune TV, ea i-a cerut părerea şi fiului său, care s-a pus pe scotocit, pe internet. În urma unei documentări temeinice, puştiul a aflat că Ilie a avut sute de iubite, că are cinci copii, dar şi că a fost unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii. Una peste alta, băiatul a fost încântat de CV-ul bărbatului care îi iubea mama, aşa că nu s-a opus relaţiei lor: “Fiul meu, care e un împătimit al calculatorului, a văzut imediat pe internet cine e Ilie şi i-a plăcut. Pentru mine, a contat părerea lui. E şi el, de ceva vreme, un practicant al tenisului. Robert va deveni şi el bucureştean. Am aşteptat să termine clasa a VI-a, iar dintr- a VII-a îl voi transfera aici, în Bucureşti, la Liceul Goethe”, ne-a povestit Brigitte.

«Povestea mea, la fel ca a Cenuşăresei»

Privită din afară, viaţa alături de marele tenismen român poate părea un basm, pentru o femeie: bani, călătorii, întâlniri cu lume bună, din înalta societate: “Povestea mea, da, poate fi asemănată cu cea a Cenuşăresei, dar din punctul de vedere al locurilor, al clasei sociale, al personalităţilor pe care am avut ocazia să le cunosc de când sunt cu Ilie. Nu aş fi avut cum să ajung în astfel de lume fără Ilie”, recunoaşte fostul fotomodel. Brigitte a mai declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, că are mare încredere în logodnicul ei şi că nu o deranjează că femeile continuă să roiască în jurul lui Nasty, fiind ferm convinsă că nici una dintre ele nu se va alege cu ceva mai mult decât un zâmbet sau o replică amuzantă: “Eu îmi doresc o relaţie fidelă sută la sută şi i-am spus lui Ilie asta încă de la bun început. Dar, încredere totală am doar în Dumnezeu. Dacă El a hărăzit ca Ilie să fie bărbatul meu, va face în aşa fel încât să nu mă înşele, să nu greşească. Nu mi-a dat niciodată de gândit sau de bănuit ceva în acest sens. De altfel, Ilie ştie ce are lângă el şi mă gândesc că apreciază”, explică Brigitte.

I-a cumpărat un apartament de lux în Cartierul Francez din Bucureşti

Brigitte Sfăt se străduieşte, încă de la începutul relaţiei cu Ilie Năstase, să-i aducă aproape de ea, la Bucureşti, şi pe copiii săi, Robert şi Sara, care locuiau la Timişoara. Dacă pe fetiţă a reuşit s-o mute în Capitală mai devreme, în curând, visul frumoasei bănăţence se va împlini, căci Robert urmează să se transfere în septembrie la un liceu din Bucureşti. Pentru a-şi vedea logodnica pe deplin fericită, Nasty i-a făcut acesteia o surpriză. Şi ce surpriză! Una de câteva sute de mii de euro! Mai precis, fostul tenismen a achiziţionat pentru familia Brigittei un apartament de fiţe într-una dintre cele mai luxoase zone din Bucureşti: Cartierul Francez.

«Vrem o nuntă restrânsă»

Logodiţi în urmă cu mai bine de un an, Ilie şi Brigitte au fost la un pas de a avansa la următorul nivel: căsătoria. Se gândiseră să-şi oficializeze relaţia anul acesta, pe data de 7 februarie, chiar de ziua ei de naştere, însă, din cauza unor probleme, au fost nevoiţi să amâne evenimentul. Brigitte nu visează, asemenea altor femei cu bani, la o nuntă mare, cu ştaif, ci dimpotrivă, vrea ceva cât mai restrâns: “Când o vom face, va fi pentru noi, nu vrem să facem o nuntă publică. Vom fi doar noi doi şi atât”, ne-a mai spus Brigitte Sfăt.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.