spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Premiile SAG: ‘Argo’, Jennifer Lawrence şi Daniel Day-Lewis – câştigătorii principalelor categorii

- Advertisement -

Filmul ‘Argo’, în regia lui Ben Affleck, a obţinut premiul pentru cel mai bun film în cadrul ceremoniei Screen Actors Guild, desfăşurată duminică noaptea la Los Angeles, în timp ce Jennifer Lawrence pentru rolul din ‘Silver Linings Playbook’ şi Daniel Day-Lewis pentru cel din ‘Lincoln’ au primit distincţiile pentru cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor într-un rol principal, transmit Associated Press şi Reuters.

Premiul primit de ‘Argo’ urmează Globurilor de Aur obţinute în urmă cu două săptămâni pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor (Ben Affleck). Dacă va câştiga Oscarul în 24 februarie, ‘Argo’ va deveni al patrulea film în 85 de ani care obţine premiul pentru cel mai bun film fără ca regizorul său să fie nominalizat la categoria ‘Cel mai bun regizor’.

De asemenea, Tommy Lee Jones pentru rolul său din filmul ‘Lincoln’ şi Anne Hathaway pentru cel din ‘Mizerabilii’ au obţinut câte un premiu SAG pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă într-un rol secundar.

Hathaway a câştigat premiul pentru rolul său din ‘Mizerabilii’, reuşind să devanseze patru contracandidate care sunt deja laureate ale premiilor Oscar – Sally Field, Helen Hunt, Nicole Kidman şi Maggie Smith.

Laureatul la categoria masculină, Tommy Lee Jones, nu a fost prezent la ceremonie. El este deja deţinător al unui Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin, în filmul ‘The Fugitive.’

În privinţa filmelor de televiziune, Tina Fey şi Alec Baldwin au câştigat SAG pentru cele mai bune interpretări într-o comedie – ’30 Rock’. ‘Modern Family’ a obţinut premiul SAG pentru cea mai bună distribuţie într-o comedie TV.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.