spot_img
20.3 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

ULTIMA ORÃ: Starea drumurilor judetene si nationale

- Advertisement -

Comandamentul Judetean Operational ne aduce la cunostintã printr-un comunicat sosit de la Prefectura Vaslui care este situatia drumurilor nationale si judetene la aceastã orã. Pe urmãtoarele drumuri circulatia este opritã iar utilajele Sectiei Bârlad a Drumurilor Nationale lucreazã

DN 2F Limita jud. Bacãu/Vaslui-Dragomiresti-Vaslui

DN 24 A Husi Murgeni

DN 11A pe tronsonul Bârlad- Podu Turcului

DN 26 Km 81- 92 la limita judetului Galati

DN 24B Husi Albita

SC Lucrãri Drumuri si Poduri a raportat un numãr de 11 drumuri judetene blocate, respectiv:

243B Ciocani-Coroiesti
244C Husi-Padureni-Dimitrie Cantemir
244D Husi-Averesti -Bunesti
247 Codaiesti-Danesti
248A Sofronesti-Rafaila
284 Husi-Arsura-Ghermanesti
242C Docaneasa – Talasmani
242G Talasmani – Vinderei
244M Rosiesti – Albita
244A Gara Rosiesti – Berezenei
245 LACU Babei – Oprisita

În cursul zilei de sâmbãtã, 26 ianuarie s-au desfãsurat o serie de interventii pentru unele cazuri medicale: În comuna Dimitrie Cantemir, sat Urlati, s-a intervenit pentru a un copil de 5 luni, cu dureri abdominale, ambulanta nereusind sã ajungã la domiciliul acestuia. Patru subofiteri din cadrul Detasamentului ISU Vaslui si Sectiei ISU Husi au însotit un asistent medical, cu autospeciala pe senile din judetul Harghita. Cu ajutorul acestora s-a ajuns la copil, ulterior deplasându-se spre ambulanta care astepta în satul Pãdureni. Au mai fost si trei cazuri medicale în comuna Voinesti, respectiv un copil de 2 ani 7 luni, un copil de 5 luni, ambii având stãri febrile, o femeie de 59 de ani, cu cirozã hepaticã, au fost solutionate prin interventia militarilor si a Comisiei Locale pentru Situatii de Urgentã Voinesti. „Pentru a preîntâmpina evenimentele neplãcute, politia recomandã tuturor participantilor la trafic sã respecte cu strictete semnificatia indicatoarelor si îndrumãrile agentilor de circulatie! Adaptati permanent viteza de rulare la conditiile de drum si trafic. Astfel, chiar dacã vã aflati în localitãti sau în afara lor, iar partea carosabilã este umedã ori acoperitã de polei, gheatã, zãpadã bãtãtoritã sau mâzgã, trebuie sã circulati cu o vitezã care sã permitã oprirea în sigurantã, având în vedere distanta de frânare în astfel de conditii este mult mai mare”, se precizeazã în comunicatul de la Prefectura Vaslui.

Duminica, 27 ianuarie, ora 14.00

Se reintrã în normalitate

Utilajele de deszãpezire sunt pe teren de mai bine de douã zile, cu toate acestea, mai multe drumuri nationale si judetene sunt în continuare impracticabile. Astfel, la ora 14.00, azi, duminicã 27 ianuarie, nu se putea circula pe DN 11A, Bârlad – Adjud, dar nici pe DN24A, între Fãlciu si Husi, celelalte drumuri nationale fiind practicabile. A mai rãmas un singur drum judetean închis traficului, DJ243B, Ciocani – Coroiesti, pe care se actioneazã cu utilaje de deszãpezire ale SC LDP SA Vaslui. La nivelul judetului Vaslui, nu mai sunt localitãti nealimentate cu energie electricã, conform raportãrii E.On.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.