spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Căutat pentru un omor calificat comis în 2008, arestat la Suceava

- Advertisement -

Un condamnat pentru omor calificat pentru o faptă comisă în 2008, urmărit internaţional, a fost reţinut, joi, şi introdus în arestul IPJ Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, în urma unor complexe activităţi de monitorizare şi investigare, poliţiştii judiciarişti suceveni, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au reuşit, joi, să reţină o persoană condamnată în cursul anului 2012 pentru o faptă de omor calificat săvârşită în anul 2008 şi care se sustrăgea executării pedepsei, fiind urmărită la nivel internaţional.

L. Ioan, de 45 de ani, a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis, în 14 noiembrie 2012, de Tribunalul Suceava, prin care a fost condamnat la 22 ani închisoare pentru omor calificat.
În fapt, împreună cu coinculpaţii H. C. şi P. I., în noaptea de 21/22.05.2008, au agresat victima C. I. C., lovind-o cu intensitate ridicată cu pumnii şi picioarele, precum şi cu o bâtă de baseball, în zone vitale ale corpului, producându-i leziuni ce au condus ulterior la decesul acesteia. Condamnatul a fost pus în urmărire prin dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române în anul 2012, fiind semnalat şi pe plan internaţional. De asemenea, persoana a fost inclusă în lista celor mai căutaţi urmăriţi la nivel internaţional (MOST WANTED).
Din activităţile investigative specifice a reieşit că urmăritul s-a întors la domiciliu în noaptea de 23/24.01.2013, revenind dintr-un stat european unde se sustrăgea executării pedepsei. O echipă complexă formată din 12 poliţişti judiciarişti şi luptători SAS au depistat persoana condamnată, au reţinut-o şi au încarcerat-o în Arestul IPJ Suceava.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.