spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Iaşi: 350 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti de frontieră asigură ordinea în timpul manifestărilor de pe 24 Ianuarie

- Advertisement -

Aproximativ 350 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti de frontieră vor fi angrenaţi în asigurarea condiţiilor necesare derulării în siguranţă a evenimentelor organizate în municipiul Iaşi cu ocazia desfăşurării manifestărilor dedicate aniversării a 154 ani de la Unirea Principatelor Române.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Iaşi, în colaborare şi cu sprijinul autorităţilor publice locale, se vor lua măsurile necesare pe linia asigurării ordinii publice în Piaţa Unirii, pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în zona Bisericii Trei Ierarhi, la manifestările cultural-artistice organizate în Piaţa Palatului, precum şi la ceremonialul militar al retragerii cu torţe.

De asemenea, se va acţiona pentru prevenirea săvârşirii de fapte antisociale şi de tulburare a ordinii publice în locurile cu public numeros, iar poliţiştii rutieri vor lua măsuri pentru fluidizarea circulaţiei.

În timpul desfăşurării manifestărilor, în ziua de 24 ianuarie, între orele 8,30-12,30, traficul autovehiculelor va fi restricţionat în Piaţa Unirii, recomandându-se conducătorilor auto utilizarea unor rute ocolitoare.

În cadrul ceremonialului militar, un detaşament de jandarmi al Şcolii de Subofiţeri Fălticeni şi un detaşament de militari ISU vor face parte, alături de forţele Ministerului Apărării Naţionale, din dispozitivul care va avea onoarea să defileze în faţa cetăţenilor ce se vor afla în Piaţa Unirii.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.