spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Taximetrist mort intr-un cumplit accident de circulatie

- Advertisement -

Un taximetrist in varsta de 51 de ani, din Botosani, a murit ieri dimineata intr-un accident rutier petrecut pe drumul comunal dintre localitatile Manolesti Vale si Stancesti. Ioan Frunzuc conducea un Logan, circuland dinspre Botosani catre Stancesti, iar in momentul in care a ajuns in zona podului dintre cele doua localitati, din cauza vitezei dar si a poleiului aflat pe carosabil, a derapat si a rupt parapetul podului, cazand in parau.

Un taximetrist in varsta de 51 de ani, din Botosani, a murit ieri dimineata intr-un accident rutier petrecut pe drumul comunal dintre localitatile Manolesti Vale si Stancesti. Ioan Frunzuc conducea un Logan, circuland dinspre Botosani catre Stancesti, iar in momentul in care a ajuns in zona podului dintre cele doua localitati, din cauza vitezei dar si a poleiului aflat pe carosabil, a derapat si a rupt parapetul podului cazand in parau. Pentru ca autoturismul a cazut pe cupola soferul a murit pe loc.
Un sofer care circula in fata taximetristului a povestit ca a observat in oglinda momentul in care autoturismul a rupt bara de metal. „El era in a treia si aici nu a mai putut lua virajul, a zburat in aer si s-a dus sub pod. Am coborat cu domnul si ne-am dus sa ajutam, am vazut ca nu mai misca, motorul la masina mergea… nu avea viteza, era in a treia, in jur de 30 pana in 40, dar el nu a mai putut lua virajul, a prins balustrada si l-a aruncat sub pod. Din cauza poleiului, vedeti ca e sticla jos. Am incercat sa il ajutam dar portierele erau blocate”, a povestit Dumitru Dulgheru.
Imediat, la fata locului au ajuns atat o ambulanta, dar si un echipaj de la descarcerare. Pompierii, dupa mai multe minute au reusit sa scoata trupul barbatului din masina. „S-a intervenit pentru descarcerarea unei singure persoane, este vorba de conducatorul autoturismului, ulterior s-a actionat pentru inlaturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. A fost o interventie dificila, avand in vedere ca masina era rasturnata pe cupola, era in apa si exista un risc crescut de accidentare”, a declarat plutonier major Dorina Lupu, subofiter relatii publice al ISU Botosani.
Din primele cercetari la fata locului, politistii au stabilit ca vina pentru producerea accidentului ii apartine soferului, care in viraj nu a redus viteza. „Am fost solicitati cu privire la un accident soldat cu decesul unei persoane. Din verificarile efectuate s-a constatat ca accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare, coroborat cu poleiul care este existent partial pe drum”, a declarat si comisarul sef Teodor Orhei, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Botosani.
Soferii care au trecut prin zona la scurt timp dupa producerea accidentului s-au declarat nemultumiti de faptul ca in localitatea Manolesti Vale era aruncat material antiderapant pe sosea iar pe portiunea dintre localitati, unde s-a produs accidentul, drumarii nu au mai aruncat nisip.

www.evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.