spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Vasile Blaga: Deputatul Mircea Irimie mi-a confirmat intenţia sa de a trece la PC

- Advertisement -

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, că a fost anunţat de deputatul Mircea Vicenţiu Irimie că intenţionează să părăsească grupul democrat-liberal pentru a trece la cel al PC.

Blaga a precizat, la Palatul Parlamentului, că va purta discuţii lămuritoare în continuare inclusiv cu liderul organizaţiei PDL Cluj, Daniel Buda, filială din care Irimie face parte.

„Am auzit şi chiar am discutat cu un coleg din organizaţia de Cluj (Mircea Vicenţiu Irimie – n.r.) care se pare că ar dori să plece la Partidul Conservator, dar o să mai discut cu dânsul în această seară. De asemenea, o să am o discuţie şi cu preşedintele organizaţiei de Cluj, domnul Buda (Daniel Buda – n.r.)., vizavi de motivele pe care le-a invocat colegul în discuţia pe care am avut-o cu el”, a declarat Vasile Blaga întrebat dacă are cunoştinţă despre plecarea din partid a unui deputat PDL.

Preşedintele PDL a spus că nu are cunoştinţă de alte posibile plecări din formaţiunea pe care o conduce.

„Nu ştiu, dar vreau să vă spun un lucru: până la urmă, cine vrea să plece să plece acum, pentru că, indiscutabil, niciodată USL nu va mai lua 70%. Nu încap useliştii care sunt acum în Parlament pe viitoarele liste, ca să zic aşa. Aşa că, dacă au de gând să plece, să plece acum”, a susţinut Vasile Blaga.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.