spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Giurgiu: Unul dintre supravieţuitorii accidentului pe Dunăre este Şeful Oficiului de Cadastru din judeţ

- Advertisement -

Şeful Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Giurgiu, Ilie Vasile, unul dintre supravieţuitorii accidentului de pe Dunăre după ce o barcă cu zece persoane s-a răsturnat în apele Dunării spune că nu va mai vâna şi nu va mai merge cu barca niciodată.

”Dumnezeu şi Iisus Hristos m-au salvat, barca se răsturnase, hainele, arma, centura, cizmele, toate mă trăgeau la fund, armei i-am dat drumul prima dată, dar nu puteam să mă mişc să renunţ la haine pentru că imediat se lipeau de mine şi îngheţau, eu m-am salvat pentru că m-am ţinut de cuiul bărcii, nu am înotat că nu se putea, am 56 de ani, şi, la un moment dat Dumnezeu m-a prins şi m-a ridicat pe mal pentru că am simţit pământul sub picioare aproape de mal. Nu voi mai vâna sau merge cu barca niciodată şi trebuie să trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima pentru nu ştii când vine sfârşitul, era o zi foarte frumoasă, eram toţi fericiţi şi s-a întâmplat accidentul”, a declarat, luni, pentru AGERPRES Ilie Vasile.

El a spus că după ce a simţit pământul sub picioare a reuşit să se ridice pe mal, a mers câteva zeci de metri în locul unde avea maşina şi a reuşit să vorbească la telefonul mobil cu soţia şi cu cele două fiice.

Supravieţuitorul a precizat că plecase împreună cu cei nouă cunoscuţi la vânătoare de vulpi sau şacali, dar nu au prins nimic. Pentru a ajunge într-un loc din zona de vânătoare au traversat un braţ al Dunării de aproximativ 60 de metri lăţime, numai că la ducere au traversat apa câte patru, respectiv câte cinci în barcă, dar la întoarcere au vrut să ajungă mai repede, crezând că distanţa mică nu le va crea probleme, dar s-au înşelat.

„Nu mai îmi trebuie vânătoare sau să merg cu barca pe Dunăre, sunt fericit că m-am născut a doua oară”, a încheiat Ilie Vasile. În zona unde barca s-a răsturnat apa are aproximativ şase metri adâncime, şapte bărbaţi au reuşit să se salveze, trupul unui agent de poliţie a fost găsit fără viaţă, iar alţi doi bărbaţi cu vârste de 30, respectiv 57 de ani sunt în continuare căutaţi.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.