spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ion Ţiriac, Adrian Severin, Gelu Voican – pe lista celor care deţin o locuinţă de la RA -APPS

- Advertisement -

Omul de afaceri Ion Ţiriac, europarlamentarul Adrian Severin, senatorul Mircea Geoană, fostul viceprim-ministru Gelu Voican figurează pe lista celor 285 de persoane fizice care deţin o locuinţă de la RA -APPS.

Astfel, Ţiriac are un imobil cu cinci camere, parţial în administrarea RA-APPS, pentru care plăteşte 26.897,09 euro, potrivit listei transmisă presei.

Gelu Voican deţine un imobil cu şapte camere, chiria fiind de 3.488,64 de euro. El se confruntă cu „pretenţii+reziliere+evacuare”, după cum rezultă din document. Severin stă într-un apartament cu patru camere, pentru care achită 790,35 de euro.

Între deţinătorii unui apartament cu trei camere se numără şi Nicolae Mătcaş, fost ministru al Educaţiei în Republica Moldova (1990-1994), angajat ulterior în guvernul de la Bucureşti. El plăteşte 546,46 de lei.

Şi fostul deţinut de la Tiraspol, Ilie Ilaşcu (senator PRM în legislatura 2004-2008), are un apartament cu cinci camere, costurile cu chiria ajungând la 429,73 de euro.

Pe listă este trecută şi o persoană cu numele Elena Ceauşescu, care locuieşte într-un apartament cu patru camere, plătind o chirie de 561,99 de euro. Ea s-ar confrunta cu „pretenţii+reziliere+evacuare”, se notează în dreptul numelui ei.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.