spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Preşedintele CC, Augustin Zegrean, internat într-un alt spital

- Advertisement -

Preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Augustin Zegrean, este internat de marţi la secţia de ortopedie a Spitalului Elias, după ce a fost investigat la Spitalul Universitar din Bucureşti, în urma unei căzături pe gheaţă, la intrarea în Parcul Herăstrău.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, în vârstă de 58 de ani, a suferit un traumatism la şold, luni seara.

„Sunt internat în spital, în Bucureşti. Am fractură de col femural. Am alunecat şi am căzut”, a declarat preşedintele CC.

Zegrean a adăugat că nu vrea să spună în ce spital este internat ca să nu meargă jurnaliştii „peste el”. „Nu vreau să spun unde sunt internat că vin peste mine (jurnaliştii – n.r.). Deja unii se bucură”, a mai spus Zegrean.

Medicii Spitalului Elias analizează posibilitatea unei intervenţii chirurgicale în cazul lui Zegrean, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

O operaţie de fractură de col femural imobilizează pacientul mult timp la pat, ulterior fiind nevoie de o perioadă de recuperare.

Astfel, ceilalţi opt judecători ai Curţii Constituţională, în absenţa lui Zegrean, vor trebui să soluţioneze dosarele, uneori putându-se ajunge la voturi de patru la patru, ceea ce va bloca finalizarea cazurilor. Deciziile CC se iau cu majoritate de voturi.

MEDIAFAX.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.