spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Giurgiu: Cei şapte violatori de la Roata de Jos vor fi cercetaţi în libertate

- Advertisement -

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, care au violat o minoră de 14 ani din aceeaşi comună, vor fi cercetaţi în libertate, potrivit deciziei Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Pentru cel de-al şaptelea participant la viol, un minor în vârstă de 14 ani, este aşteptată o expertiză psihiatrică pentru a se constata dacă acesta avea discernământ şi dacă poate răspunde penal pentru fapta sa.

‘Cei şase fuseseră reţinuţi cu propunere de arestare preventivă şi, în urma audierilor, procurorul a considerat că e suficientă măsura ca aceştia să nu părăsească localitatea pe o perioadă de 30 de zile’, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

O minoră în vârstă de 14 ani a depus o plângere la poliţie prin care spune că ar fi fost legată, violată şi lovită de şapte tineri din Roata de Jos cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, violul producându-se în urmă cu câteva zile în casa prietenului său de 17 ani din Roata de Jos. Cei şapte nu sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.