spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Victor Ponta: Frunda va fi consilierul meu pe probleme juridice

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri seară, într-o emisiune la Antena 3, că fostul senator Gyorgy Frunda va fi consilierul său personal pe probleme juridice.

‘Domnul Frunda a acceptat şi va fi consilierul meu pe probleme juridice, internaţionale şi minorităţi’, a spus acesta.

Totodată, premierul a precizat că deşi UDMR este în Opoziţie, acesta va avea doi reprezentanţi în Guvernul Ponta pentru direcţiile care privesc minorităţile naţionale.

‘Eu mi-am asumat responsabilitatea, ca premier, nu ca lider USL, faptul că o să dau un mesaj nu de colaborare cu UDMR, ci de garantare a dreptului minorităţilor. Întâmplător cea mai mare minoritate este cea maghiară. (…) Mai mult decât secretarul de stat pe probleme ale minorităţilor de la Ministerul Educaţiei, care a fost întotdeauna de la maghiari şi va rămâne de la maghiari, şi la relaţii inter-etnice va fi un secretar de stat tot maghiar. Numai la aceste doua direcţii guvernamentale, care ţin de minorităţi, sunt maghiari. UDMR este în opoziţie. (…) Nu am discutat şi nu discut cu UDMR pe alte probleme, dar pe aceste direcţii mi-am asumat să discut’, a conchis premierul Victor Ponta.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.