spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Primaria, nevoita sa inghita abuzurile si deficientele HSR

- Advertisement -

Contractul cu HSR este greu de reziliat de catre municipalitate. Controalele efectuate de Primarie s-au soldat doar cu termene de remediere a abuzurilor si deficientelor constatate. Mai mult, HSR a ajuns in insolventa, iar de luna trecuta firma care ridica masini este administrata de un lichidator judiciar din Suceava.

Contractul cu HSR este greu de reziliat de municipalitate. Controalele efectuate de Primarie s-au soldat cu termene de remediere a deficientelor constatate. In acelasi timp, in instanta a fost obtinuta insolventa societatii.
Din cele declarate de Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, in urma unei adrese primite, la finalul lunii decembrie, de HSR se ocupa o societate din Suceava, societate ce este administrator judiciar. Este vorba de Lex Grup Reorganizare IPURL cu sediul in Suceava.
Conform adresei trimisa de administratorul judiciar, acestia notifica faptul ca nu sunt de acord cu rezilierea contractului pe care HSR il are cu primaria.
„In conformitate cu prevederile legale din 2006, va notificam mentinerea contractului incheiat in 15 aprilie 2009, cu debitorul HSR… Toate clauzele contractuale se mentin si se vor executa de ambele parti in forma convenita”, se arata in adresa primita de municipalitate.
Cosmin Andrei sustine ca Primaria va merge mai departe cu actiunile. „Am facut un calendar impreuna cu oficiul juridic. Este un calendar de conformare a divergentelor gasite in caietul de sarcini. HSR sa reglementeze toate aspectele neconforme. Sunt lucruri care tin de transporturi, de edilitare, de Politia Locala. Oficiul juridic a centralizat tot si a facut un calendar de conformare pe care il punem in vedere celor de la HSR”, a declarat Cosmin Andrei.
Conform datelor prezentate de cei de la Politia Locala, intre 20-28 decembrie au fost 16 autoturisme blocate de angajatii HSR, blocari ce au avut loc in urma sesizarilor primite. „Situatia nu s-a schimbat cu nimic daca ei au intrat in insolventa si au un administrator judiciar”, a mentionat viceprimarul municipiului.

www.evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.