spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Arad: Poliţist rutier trimis în judecată pentru trafic de influenţă

- Advertisement -

Un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad a fost trimis în judecată după ce fusese reţinut de procurori în luna octombrie a anului trecut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

După cum informează joi Parchetul de pe lângă Tribunalului Arad, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul Marinel Mariş, agent de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei Municipiului Arad, a pretins şi primit, în data de 23 octombrie 2012, suma de 150 de euro de la denunţător, în schimbul exercitării influenţei asupra unor funcţionari din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru reducerea termenului de suspendare a dreptului de a conduce.

După ce a fost prins în flagrant de către procurorii arădeni în momentul în care primea suma de 150 de euro, agentul a fost prezentat în faţa Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au hotărât că nu se impune arestarea agentului, însă au decis instituirea obligativităţii de a nu părăsi ţara timp de 29 de zile, instrumentarea cazului continuând cu cel în cauza în stare de libertate.

În cele din urmă, cercetările au evidenţiat vinovăţia agentului de poliţie, fiind dispusă trimiterea în judecată.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.