spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Spitalul Elias: Sergiu Nicolaescu a murit ca urmare a unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe

- Advertisement -

Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineaţă ca urmare a unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe.

„În ultimele 48 de ore în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului, printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afecţiune digestivă cronică benignă, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopică, la Spitalul Elias, intervenţia chirurgicală fiind impusă de evoluţia clinică.

„Intraoperator a fost descoperită o peritonită localizată cu punct de plecare apendicular, care a fost rezolvată laparoscopic. Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor”, informa unitatea sanitară.

Pe 30 decembrie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu, anunţa că evoluţia postoperatorie a regizorului este lent favorabilă, cu persistenţa unor probleme respiratorii care necesită supraveghere şi continuarea îngrijirilor medicale.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.