spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

LUPTA PENTRU PRIMUL LOC

- Advertisement -

Liga a IV-a

PREFATA ULTIMEI RUNDE… FC Gârceni joacã în cel mai tare meci al ultimei etape a turului din Liga a IV-a, acasã, cu FC Vaslui II Zãpodeni, în vreme ce principala contracandidatã la prima pozitie, Olimpia Stãnilesti, întâlneste pe Gloria Lunca Banului, în deplasare.

Pe primul loc, cu un singur punct peste Olimpia, Gârceniul trebuie sã câstige neapãrat pentru a nu pierde fotoliul de lider. Bãietii primarului Mircia Scutelnicu nu au un meci chiar usor împotriva echipei a doua a Vasluiului, formatie aflatã pe locul cinci cu 16 puncte, la un singur punct de un loc de play-off. La pândã stã Olimpia Stãnilesti, care asteaptã pasul gresit al rivalilor. Elevii lui Adi Racovitã se deplaseazã, mâine la Lunca Banului, unde vor întâlni echipa din localitatea, Gloria. Tot în ultima etapã din “judeteanã”, Foresta Zorleni primeste vizita Olimpiei Rosiesti, în vreme ce Vitis Suletea joacã, acasã cu Unirea Banca. Dupã victoria cu Suletea, Flacãra Murgeni vrea sã producã o nouã surprizã si la Fãlciu, acolo unde Juventus nu-si mai permite nicio gresealã.

Se joacã douã etape din retur

În aceastã toamnã se vor mai juca si douã etape din retur, dar si o etapã de cupã. Etapele a XII-a si a XIII-a se vor disputa pe 11 si 18 noiembrie, urmând ca meciurile din Cupa României – faza judeteanã sã se dispute duminicã, 2 decembrie. Pentru formatiile din “judeteanã” interesate în a face transferuri, AJF a stabilit o perioadã de mini-mercato, în perioada 11-18 noiembrie.

Liga a IV-a, etapa a XI-a:

Foresta Zorleni – Olimpia Rosiesti

FC Gârceni – FC Vaslui II

Lunca Banului – Olimpia Stãnilesti

Vitis Suletea – Unirea Banca

Juventus Fãlciu – Flacãra Murgeni

Multim Perieni stã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.