spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

„Plopeniul”, la rând, la asfaltare!

- Advertisement -

EVOLUTIE Pe tot mai multe strãzi adiacente centrului municipiului Husi, lucrãrile premergãtoare asfaltãrii – cele mai solicitante, de altfel -, se desfãsoarã în ritm sustinut! Dupã „Dric”-ul deja asfaltat în zona strãzii „Dacia”, „Plopeniul” este al doilea cartier care a intrat, în marea sa parte, în etapa modernizãrii. Husenii se declarã multumiti de cum se lucreazã si sperã ca vremea sã tinã cu muncitorii.

Cartierul „Plopeni”, ale cãrui strãzi devenise de ani de zile aproape impracticabile, tine sã îsi… schimbe fata. Pe cele mai multe strãzi, lucrãrile sunt în toi, fiind asezate deja bordurile, cum ar fi pe „Nicolae Bãlcescu”, „Alecsandri”, „Maior Popovici”, „Alexandru cel Bun”, „Tudor Vladimirescu”, etc. Oamenii din zonã se declarã multumiti si au nãdejde cã, dacã lucrãrile au ajuns pânã în aceastã fazã, cu sigurantã cã vor fi duse la bun sfârsit.

„Am vãzut cã pe <<Dric>> deja a asfaltat, pe alte strãzi s-au apucat de sãpat, ce sã mai spunem? Se face treabã”!

REACTII „Era nenorocire pe strãzile noastre, pânã acum. Acum au sãpat, au pus mai multe straturi, chiar si piatrã, borduri… Cum ploua înainte, era prãpãd! Bãtrânii si copiii erau cei mai chinuiti, prin glod, prin apã, iar de soferi, nu mai spun… Acum vãd cã lucreazã bãietii acestia bine, fac treabã, nu stau deloc. Chiar ne mirãm cât sunt de seriosi! Am mai vorbit cu lumea si toti spun cã, aici, toatã treaba este primarul. El îi tine din scurt, patruleazã pe strãzi toatã ziua, îi întoarce înapoi, dacã fac de mântuialã. Nu fac politicã, nu mã intereseazã, dar primar mai bun ca acesta de îl avem noi acum, Ciupilan, nu este. Sã pui unul mai bun, dar care?! Dacã mai vedem si asfalt pe la noi, mai zicem cã e ceva! Am vãzut cã pe <<Dric>> deja a asfaltat, pe alte strãzi s-au apucat de sãpat, ce sã mai spunem? Se face treabã! Dar vremea de va tine cu noi! Poate va fi toamnã lungã, ca sã se termine treaba.”, a spus huseanul Gheorghe Arhire, 42 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.